چه طور با مواد خوراکی پنکک و رژلب صحیح کنیم
موسسات آرایشی و بهداشتی در تمام جهان برای تنظیم تولیدات آرایشی از مواد سمی مانند سرب و جیوه به کار گیری مینمایند. هیچ رسمی هم نمی تواند جلوی این عمل را بگیرد. اثاثیه آرایشی با مواد شیمیایی، حفظ کننده ها و آلرژن ها مالامال میگردند و بسیار هم لوکس می باشند. بهتر میباشد خودتان دست به عمل گردیده و با مواد طبیعی و خوراکی در آشپزخانه کرم پودر و رژلب تان را تنظیم نمائید. این چهگونه هم برای محافظت زیبایی یار و همدم با سالمی شما روش تنظیم پنکک با آرد برنج و یک قابل انعطاف کننده لب رنگی را توضیح میدهد.
روش تهیه و تنظیم پنکک
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقدار مقداری آرد برنج در آن بریزید. در تعدادی سکو نخستین کهاین پنکک را تهیه و تنظیم میکنید از معیار مقداری آرد برنج به کارگیری فرمایید.
حرارت را بسیار ملایم فرمایید و بهتدریج آرد را هم بزنید تا آرد قهوه ای شود. مهم میباشد که حرارت معدود باشد تا شما بتوانید فرآیند تغییرو تحول رنگ آرد برنج را ذیل در اختیار گرفتن داشته باشید تا تغییر تحول رنگ به سایه ای که همخوانی بر رنگ پوست شما باشد رسد.
به هم زدن آرد با یک قاشق چوبی ادامه دهید تا رنگ آرد تماما یک دست شود.هنگامی به رنگ آیتم نظرتان رسیدید حرارت را خاموش نمایید و پیاله را کنار بگذارید تا سرد شود.پس از خنک شدن پنکک دست سازتان را در یک کاسه درب دار بریزید.
درباره این سایت